Ivan Lacković Croata i Drago Britvić : izložba pjesama i akvareliranih crteža iz poetsko-grafičke mape Pušlek domovine (Muzej za umjetnost i obrt, 1993)
U središtu plakata reproduciran crtež s prikazom procesije s križem