Dojam obilja = Impression of Abundance : izložba Štukatura 17. stoljeća u Sloveniji = Exhibition Stuccowork of the 17th Century in Slovenia - Licul, Miljenko; Kambič, Miran (Muzej za umjetnost i obrt, Narodna galerija, 1996)
U podlozi plakata fotografija bijele štukature s prikazom dvaju anđela i isprepletena dva roga obilja ispunjena plodovima