Lebbeus Woods with Leo Modrcin : Zagreb Free Zone - Rusan, Andrija (Muzej za umjetnost i obrt, Društvo arhitekata Zagreba, 1991)
Reproduciran crtež s prikazom donjogradske ulice i skulpturalnog objekta dinamične konstrukcije koji visinom nadvisuje kuće