Od svagdana do blagdana = From Everyday to Holidays : Barok u Hrvatskoj = Baroque in Croatia - Novak, Ranko; Dogan, Nenad (Muzej za umjetnost i obrt, 1993)
Na plakatu je reproducirana slika s prikazom muškarca koji u desnoj ruci drži pismo te fotografije prikaza pojedinih crkvenih kao i svjetovnih uporabnih predmeta