Adalbert Marković : autorska večer u povodu 75. rođendana - Gusić, Luka; Kalogjera, Damil (Cantus, HDS, 2004)
C/B fotoportret Adalberta Markovića na crnoj podlozi plakata. Tipografija bijelom i crvenom bojom