I. Europsko prvenstvo u daljinskom plivanju = First Eropean Long Distance Swimming Championships : Stari Grad otok Hvar Jugosavija = Stari grad Island of Hvar Yugoslavia - Straža, Vladimir ([s. n.], 1989)
Stilizirani prikaz plivača i površine mora na podlozi plakata koja se sastoji od horizontalnih polja različitih boja. Znak i tekstualni dio plakata smješteni su unutar okvira plave boje.