Leonard Bernstein: Priča sa zapadne strane (HNK, 2003)
Reproducirana slika autora Ede Murtića s prikazom grada smještenim uz donji rub plakata te dvije velike figure izvedene dinamičnim linijskim potezima koje zauzimaju većinu površine plakata