Trumbetaš : Blick in der gegenwart: Serbien (Galerija Galženica, 2001)
U središtu plakata reproduciran crtež s prikazom ruke kostura s pregrštom bobmi među prstima. Uz donji rub okvira prikaza, čovjek-majmun vuče tenk, u rukama drži koplje i kamenu sjekiru. Desno od njega prikazan je robot