Vukovart : luka umjetnosti (Grad Vukovar, 2020)
Web-stranice projekta čija je svrha poboljšanje socio-ekonomskih i životnih uvjeta u gradu Vukovaru kroz razvoj participativnih kulturnih sadržaja radi poticanja društvene inkluzije i razvoja društvenih vještina populacije djece i mladih.