Leonard Bernstein: Priča sa zapadne strane = West Side Story : Temeljeno na ideji Jeromea Robbinsa (HNK Opera, Balet, Drama, 2003)
Reproducirana slika autora Ede Murtića s prikazom grada smještenim u donjem dijelu plakata te dvije velike figure izvedene dinamičnim linijskim potezima iznad. Uz donji rub plakata smješten je naziv i ostali podaci vezani za autora libreta, glazbe i dr.