Večeras se improvizira : Jedna melodramska inscenacija Luigija PirandeLla Questa sera si recita a soggetto (1930´) - sjećajući se improvizacije iz 1941. Branka Gavelle (1885.-1962.) - Đerek, Zdravko (Zagreb : HNK Drama, 2002)
Plakat s ilustriranim prikazom žene na sceni te dijela kazališne publike
Keywords: Kazališni plakati