Atelier Choréographique - Bruketa & Žinić (Atelier Choréographique, HNK, Ink Pula, 2003)
Dvije trećine plakata zauzima ljubičasti pravokutnik na kojem se nalaze uski, bijeli pravokutnici poredani u tri reda. U najdonjoj trećini plakata podaci o baletnoj predstavi