Max Frisch: Don Juan ili Ljubav prema geometriji - Glumac, Boris (HNK Drama, 2002)
Dvije trećine plakata zauzima prikaz šahovske ploče s figurom kralja u najdonjem redu, dok dva najgornja reda zauzimaju figure pješaka