Giacomo Puccini: La Bohème - Trebotić, Matko (HNK, Opera, 2003)
Reprodukcija djela Velikom Tinu Matka Trebotića, prikazuje Tinov portret ispred ulaza u Blato. Fasada građevine slikarski je obrađena mrljama boje, iznad Tina dva srca, s lijeve strane traka duginih boja