Program za sezonu 2003. / 2004. (HNK, 2003)
Na plakatu je reproducirana fotografija s prikazom svečanog zastora Vlaha Bukovca poznatim pod imenom Hrvatski preporod. Preko prikaza program predstava HNK - drame, opere, baleta