Varvaria, Breberium, Bribir : Razotkrivanje slojeva = Historical Layer's Revealed (Hrvatski povijesni muzej, Muzej hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu, 2019)
Plakat za izložbu, održanu u Hrvatskom povijesnom muzeju, s prikazanim arheološkim lokalitetom snimljenim iz zraka