Inflacijski samoborski karneval '88 : bedaki noriju saki dan, a pametni samo na fašnik - Borčić, Željko; Hoffer, Mihaela (Turističko društvo Samobor, 1988)
Plakat koji u svom središtu ima ilustrirani prikaz šake koja pokazuje figu te dva profila, uplakani s lijeve strane i koji se smije s desne strane šake