Tin Ujević u Tip-Topu - Ergić, Vedrana; Pavić, Milan, fotograf ([s. n.], 1990)
Plakat je podijeljen na dva dijela. Na lijevoj polovici plakata reproducirana je c/b fotografija Tina na kojoj pripaljuje cigaretu. Na desnoj polovici je ta ista fotografija ponovljena nekoliko puta te otisnuta u crno-zlatnom kontrastu boja.