Muka Isukrstova : koja se pjeva u vrieme Velikoga petka kada ide procesija na goru Kalvariju (Nakl. Štamparija Jadran, 1930)
Uz sasvim neznatne razlike u tekstu potpuno isto kao Muka Isukrstova. Žalobna pjesan. Sušak 1888.