Marijan Trepše - retrospektiva (Umjetnički paviljon u Zagrebu, 2010)
Reproduciran detalj slike s prikazom muškarca do pasa, prekriženih ruku, s igraćim kartama na stolu. Muškarac puši lulu, a na glavi nosi kapu