1907. od zanosa do identiteta : prvi profesori i prvi učenici Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu (ALU, Umjetnički paviljon u Zagrebu, 2007)
Na plakatu sive podloge, crna i bijela tipografija te trokutasta kompozicija uz lijevi rub plakata nastala preklapanjem slika i crteža pojedinih značajnih autora