Petar Barišić : izložba Bijelo, prostorno specifična kiparska instalacija - Vučemilović, Fedor (Zagreb : Umjetnički paviljon u Zagrebu, 2008)
Plakat s fotografijom iz unutrašnjosti Paviljona s prikazanim gornjim dijelovima instalacije snimljene odozdo te vidljivom kupolom iznad
Keywords: Izložbeni plakati