Hrvatska svijetu (Večernji list, 2021)
Web-stranice multidisciplinarnog izložbenog projekta koja nudi sveobuhvatni pristup brendiranju poznatih hrvatskih izumitelja i znanstvenika koje tumači kroz široki suvremeni društveni kontekstu kako bi postali prepoznatljivi i inozemnim posjetiteljima izložbe.