32 muški šampionat Jugoslavije u šahu : u povodu 40. godina stupanja druga Tita na čelo SKJ ([s. n.], 1977)
Zlatni plakat sa stiliziranim prikazom šahovskih figura i šahovske ploče, smještenih u središnjim dijelu plakata