Andy Warhol, život i djelo (1928-1987) His Art & Life (Umjetnički paviljon, 2001)
Foto-portert Andy Warhola crvene boje na crnoj podlozi plakata. Ime umjetnika i naslova istaknuto tonovima ružičaste i bijele boje