Galerija umjetnina Split : Stalni postav - Popović, Viktor (Galerija umjetnina, 2009)
Naslov sredinom plakata; podloga bijele boje s okomitim nizovima točaka u bojama, od zelene do crvene, s lijeva prema desnom rubu plakata