Posjetite izložbu namještaja "Šavrić" u RK "Beograd"...Ljetni popust ... : 35 godina Šavrić - Knežević, Petar, dizajner ([OUR] Šavrić, 1983)
Bijeli plakat s crvenim prikazom stola na kojem se nalazi veliko oko.