Fobofobija : Zadarski plesni ansambl - Gluić, Igor (Zadarski plesni ansambl, 1997)
Na plakatu c/b fotografije ženskih nogu u plesnim papučicama. Na središnjoj fotografiji noge u crnim cipelama pribijene čavlima uz pod. U gornjem lijevom uglu detalj slike s prikazom bosih nogu obavijenih vlatima trave i cvijećem