Culture Hub Croatia : platforma za edukaciju, kreativnost i poticanje razvoja kroz kulturu (Culture Hub Croatia, 2021)
Web-stranice platforme koja koristi edukaciju, kulturu i kreativnost za razvoj lokalnih hrvatskih zajednica putem prijenosa znanja i europske stručnosti te promicanjem umjetničkih praksi.