2. Zadarsko kazališno ljeto : Antun Šoljan: Romanca o tri ljubavi (Hrvatska kazališna kuća Zadar, 1996)
Tekstualno riješen plakat s crvenom bojom istaknutim naslovom. U gornjem desnom uglu plakata reprodukcija detalja Boticellijeve slike, portret mlade žene, crvene, valovite kose