Zbor Hrvatske Radio Televizije : Svečani koncert u povodu Dana državnosti (Hrvatska kazališna kuća Zadar, 1996)
Tekstualno riješen plakat s plavom bojom, svijetla tona, istaknutim naslovom. U gornjem desnom uglu plakata reprodukcija detalja Boticellijeve slike, portret mlade žene, crvene, valovite kose