Bravo Maestro : jugoslavenski film - psihološka drama u boji - Pepeonik, Nenad (Filmoteka 16, 1980)
Na plakatu je prikazan muškarac sa šeširom i cigaretom u ruci. Uz gornji rub plakata smješten je naslov, a u donjem lijevom uglu kratak sažetak filmske radnje i kritički osvrt na film