Godina čitanja 2021. (Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, 2021)
Web-stranice realizacije mjere Akcijskog plana Nacionalne strategije poticanja čitanja, koja doprinosi razvoju kulture čitanja i omogućava što većem broju pripadnika hrvatskog društva čitanja sa zadovoljstvom i razumijevanjem.