Molière (Bibliographisches Institut, 1830)
Portret muškarca duge kovrčave kose prikazan do koljena, tijela u desnom profilu, a lica okrenuta prema gledatelju. Sjedi u naslonjaču, knjigu drži u lijevoj ruci, a u desnoj pero.