Milles kod Meštrovića = Milles hos Meštrović - Popović, Viktor (Muzeji Ivana Meštrovića / Atelijer Meštrović, 2013)
Na lijevoj polovici plakata reproducirana je fotografija skulpture Menada koja pleše autora Millesa, a na desnoj strani fotografija Meštrovićeva reljefa Plesačica