Milles kod Meštrovića = Milles hos Meštrović - Popović, Viktor (Split / Zagreb : Muzeji Ivana Meštrovića / Atelijer Meštrović, 2013)
Na lijevoj polovici plakata reproducirana je fotografija skulpture Menada koja pleše autora Millesa, a na desnoj strani fotografija Meštrovićeva reljefa Plesačica
Izložba je organizirana u suradnji s muzejom Millesgården iz Stockholma
Keywords: Izložbeni plakati