Bojevi za Sisak A.D. 1593. (Gradski muzej, 2013)
Uz desni rub plakata portret muškarca s krunom na glavi, u gornjem lijevom kutu prikaz utvrde grada Siska, uz donji rub plakata siluete vojnika u borbi