Starohrvatski Solin - Jukić, Nada (Općina Solin, 1992)
Ljubičasti plakat s reproduciranom fotografijom kamenog prozora kroz čije se otvore vidi detalj pejzaža. U donjem lijevom uglu plakata reproduciran detalj Maurovićeva stripa sa scenom Hrvata na konjima koji kreću prema Solinu