XII kongres saveza arheoloških društava Jugoslavije, odbrambeni sistemi od praistorije do srednjeg veka u Jugoslaviji, Novi Sad 9 - 12 X 1984. (Savez arheoloških društava Jugoslavije, 1984)
Srebrni plakat s horizontalnom širokom crnom linijom koja uz lijevi rub plakata mijenja smjer kružno prema gore pa dolje. Tipografija naslova bijelom bojom