Goranovo proljeće : Sat poezije, čitanje pjesnika.. (Studentsko kulturno umjetničko društvo IGK, 2013)
U središtu prikaza naznake portreta I.G.K. koji je sveden na kompoziciju pravokutnih polja žute boje, bijele i crne. U donjem desnom uglu plakata brojka 50 žute boje na crnoj podlozi