Istraživanja u području grafovskih baza podataka - Rabuzin, Kornelije (Array, 2020)
Kako smo unatrag nekoliko godina dobili određena sredstva (tzv. sveučilišne potpore) kojima smo istraživali određene aspekte grafovskih baza podataka, odlučili smo rezultate istraživanja predstaviti i hrvatskoj akademskoj i stručnoj zajednici. Smatramo kako su istraživanja bila kvalitetna i da rezultati istih imaju potencijal za širu primjenu i implementaciju u dostupnim sustavima za upravljanje grafovskim bazama podataka. Također, postoje i određene mogućnosti za proširenje implementiranih rješenja, kao i prostor za dodatna istraživanja i preslikavanja relacijskih u koncepte grafovskih baza podataka