Biseri operne glazbe - Pepeonik, Nenad (Dom kulture "Moša Pijade", 1980)
Otisnuta c/b fotografija Doma kulture iz Petrinje, prikaz smješten u donjoj trećini plakata. Tipografija crvenom, crnom i ljubičastom bojom