Kulturni centar međunarodne federacije muzičke omladine : Grožnjan, Program-1980 - Pepeonik, Nenad (Muzička omladina Hrvatske, 1980)
Površina plakata podijeljena je na dva polja, crvene i srebrne boje. Test na plakatu - programska događanja, otisnut crnom bojom