Književna baština u muzejima - Radovanlija Mileusnić, Snježana (Muzejski dokumentacijski centar, 2017)
Tematski vodič kroz hrvatske muzeje i galerije koji sadržavaju ostavštine ili pojedine predmete povezane sa životom i radom književnika koji su rođeni i/ili su stvarali u Hrvatskoj.