Mali Lošinj (2021)
Zbirka okuplja sadržaje vezane uz određeni lokalitet s ciljem predstavljanja i osiguranja dugoročnog pristupa zavičajnoj građi koja se nalazi isključivo na webu i na taj način upotpunjava i popularizira zavičajni fond pojedine knjižnice.