U obranu svojine : predstavka Narodnoj skupštini Srba, Hrvata i Slovenaca - Peleš, Dušan ([Tipografija], 1921)
Predstavka dr. D. Peleša, pravnog zastupnika Dioničarskog društva za eksploataciju drva u Zagrebu, Firme Deutsch, dioničarskog društva za industriju drva i g. Mavre Dracha iz Čehoslovačke protiv rješenja Ministarskog savjeta od 17. travnja 1921. u pogledu prava društva Société des bois de Hongrie et Slavonie na šume u virovitičkom i slatinskom kotaru koje su nekada bile vlasništvo kneza Adolfa Schammburg-Lippe.