Read Between the Lines - Ljubičić, Boris (Council of the City of Vukovar in Exile, 1994)
Naslov zamagljenim slovima površinom plakata u tri reda. Između redova rečenice (tekst) vezan uz stradanje grada Vukovara u Domovinskom ratu