Od Klovića i Rembrandtua do Warhola i Picelja : 90. obljetnica Grafičke zbirke Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu (Muzej za umjetnost i obrt, 2009)
Kompozicija odabranih detalja likovnih djela četiriju autora, Klovića, Rembrandta, Warhola i Picelja smještena u gornjoj polovici plakata uz njegov gornji rub. U donjoj polovici plakata smješten je naslov izložbe, oblikovan crnom i crvenom tipografijom na bijeloj podlozi