BIO 8 : 8. bienale industrijskega oblikovanja = 8. bijenale industrijskog oblikovanja = 8th biennial of industrial design - Dorogi, Ivan (1982)
Crni plakat s prikazima ljudi i životinja bijelim obrisnim linijama i plohama bijele boje. Naslov je smješten uz gornji rub plakata i otisnut je u crvenoj boji