XII republičke igre radnika službe društvenog knjigovodstva SR Hrvatske : Pula- Rovinj, 18 - 22. V 1977. - Diminić, Josip ([s. n.], 1977)
Spirala ispunjena ilustrativnim prikazima ljudi u različitim pokretima. U drugom planu prikaz pejzaža